Leukste drankspellen - Top 5

Leukste drankspellen - Top 5

Gezelschapsspelletjes - Speel en deel je ervaringen

15 oktober 2021

De leukste drankspellen

De leukste drankspellen die je echt een keer moet proberen met je vrienden tijdens een gezellige avond naar de kroeg of tijdens het chillen vind je in deze blog! Ben jij altijd op zoek naar nieuwe spelletjes en ben je wel even uitgekeken op het bekende Bussen, Kingsen en Fuck de dealer? Dan kan jij op deze pagina helemaal los gaan voor nieuw ideeën om met jou vrienden uit te proberen. Op deze pagina bespreken we de top 5 leukste drankspellen voor allerlei verschillende doeleindes. Een feestje in de stad of lekker chillen bij een vriend thuis? Je vind hier alle vermaak die jij nodig hebt om een avond onvergetelijk te maken!

1. Panja

Panja staat op nummer 1 van de top 5 leukste drankspellen! En dat is niet voor niets! Dit spel is echt mega grappig en je gaat hiermee zeker een knotsgekke avond beleven die je niet snel zal vergeten. Het kan zomaar zijn dat je in slaap valt en wakker wordt in de cel! Of misschien al je geld kwijtraakt in de discotheek, maar je kunt ook geluk hebben! Misschien voer jij alle opdrachten super goed uit! Of win je een biertje! Het kan allemaal in dit knotsgekke spel! Ben jij klaar voor een ultieme belevenis? 

2. Stef stuntpiloot

Stef stuntpiloot staat op nummer 2 van de top 5 leukste drankspellen. Stef stuntpiloot is eigenlijk een kinderspel waarbij je moet zorgen dat je vliegtuigje over je muntjes heen vliegt zodat de 3 muntjes er niet af vallen. Als je geen muntje meer over hebt dan heb je verloren. Hier kun je een super leuk en grappig drankspel van maken. Het spel is voor maximaal 4 personen maar voor omstanders is het ook zeker leuk om mee te genieten met het spannende spel. De persoon die alle muntjes als eerst op heeft moet bijvoorbeeld een glas gemaakt door de andere spelers atten of een shotje doen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Met Stef Stuntpiloot word je avond zeker leuk!

3. Drunken tower

Op de derde plaats van de top 5 leukste drankspellen staat de drunken tower. De drunken tower is hetzelfde spel als het bekende Jenga spel! Maar nu staan er aan beide zijkanten een opdracht, Je mag zelf kiezen of je een van de opdrachten doet of niet. Wanneer je kiest om de opdrachten niet te doen moet je een shotje nemen. Als de toren omvalt omdat jij je blokje eruit probeerde te trekken moet je een glas vol atten. Ook hier kan je de spelregels aanpassen op jou voorkeuren. 

4. krokodillen tandenspel

Op de vierde plaats van de top 5 leukste drankspellen staat het krokodillen tandspel. Het krokodillen tandspel is eigenlijk ook een kinderspel waarbij je veel geluk moet hebben. Kies de juiste tand en je hand wordt niet opgegeten door de krokodil. Maar als je de verkeerde kiest dan slaat de krokodillenbek dicht en heb je opeens een hand minder en heb je ook nog eens verloren. Hier kun je erg leuk een drankspelletje van maken voor op een feestje, tijdens het indrinken, chille of in de kroeg. Je kunt bijvoorbeeld afspreken dat telkens als de krokodil bij jou dichtklapt dan moet je een shotje nemen. Maar je kunt ook andere dingen afspreken wat je zelf wilt. 

5. Dare pong

Op nummer 5 van de top 5 drankspellen staat Dare pong. Je kent vast de spelletjes Truth or Dare en Bierpong wel. In dit spel worden deze spellen gecombineerd tot een spel. Onder elke bierpong beker ligt een dare kaart uitgekozen uit de 120 kaarten. Als het andere team je bekertje raakt kun je de beker redden door de opdracht uit te voeren die onder het bekertje ligt. Kan je de opdracht aan? Of drink je toch liever gewoon de beker leeg? Dit is een super leuke versie van Bierpong en Truth or Dare op verschillende feestjes of tijdens het chille. 

Dit was de top 5 leukste drankspellen voor een gezellige en knotsgekke avond. Waren deze spellen nou net niet wat je zoekt? Kijk dan even op onze website door te klikken op deze link.