Ben jij op zoek naar een Damspel?  Dan zit je hier op de goede pagina. Bekijk alle verschillende spellen, lees de reviews en maak zo een keuze naar een spel dat het beste bij jou past! Op onze pagina hebben we verschillende soorten damspellen. Er is een rijk aanbod aan gecombineerde schaak/damspellen maar ook normale damspellen voor jong en oud!

Schaakspel en Damspel Reiseditie

Lees reviews en ervaringen over Schaakspel en Damspel reiseditie - Dit gecombineerde schaak en dam spel is handig om mee te nemen op reis. Hou jij van dammen of schaken dan is deze versie perfect om overal mee naar toe te nemen!

Lees verder »
Chinees dam spel

Lees de reviews en ervaringen over het Chinees damspel. Super leuk spel waarbij het de bedoeling is om de pionen aan jou kant zo snel mogelijk naar de overkant te brengen!

Lees verder »
Damspel kat en muis

Lees reviews en ervaringen over het Kat en Muis Damspel - Dit spel is speciaal voor de allerkleintste. Het is een origineel damspel in de jas van een kindvriendelijke versie! Een spel waar je kind leert hoe je kunt dammen op een leuke en speelse mani

Lees verder »

Wil jij nog meer spelletjes bekijken? Wellicht staan bij de schaakspellen of bij de kinderspellen iets wat bij jou past!